Deze website werkt alleen met JavaScript ingeschakeld. Schakel JavaScript in uw browser in voor een optimale ervaring.
 

Voorwaarden bij gebruik van de website

Gebruik van deze website van het Instituut voor de Nederlandse Taal (hierna: INT) is onderworpen aan de onderstaande voorwaarden en beperkingen. Toegang tot en het gebruik van deze website betekent dat de gebruiker instemt met het onderstaande:

  • Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van toegang tot en gebruik van de website, wordt door het INT uitdrukkelijk afgewezen. Er wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de website.
  • Er wordt geen enkele garantie of verklaring, noch uitdrukkelijk noch stilzwijgend, gegeven in verband met de juistheid of volledigheid van de informatie die op de website wordt gepubliceerd of waartoe via deze website toegang wordt verleend. Het INT, alsmede de directeur en de medewerkers van het INT aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de informatie en/of aanbevelingen die op de website worden gepubliceerd of waartoe via deze website toegang wordt verleend. Deze informatie en aanbevelingen kunnen overigens zonder voorafgaande waarschuwing worden gewijzigd.
  • Alle op de site afgebeelde gegevens, waaronder teksten, foto’s, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen, logo’s, product- en dienstmerken zijn eigendom van of in licentie bij het INT en worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht. De (intellectuele) eigendomsrechten gaan op geen enkele wijze over op (rechts)personen die toegang krijgen tot de website.
  • De inhoud van de website mag enkel worden gebruikt voor niet-commerciële en/of privédoeleinden. Het is de gebruiker van de website niet toegestaan de inhoud van de website te vermenigvuldigen, wijzigen, verwijderen, verspreiden of tegen een vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder de uitdrukkelijke, voorafgaande en schriftelijke toestemming van het INT.
  • Verwijzingen of hyperlinks naar andere websites die geen eigendom zijn het INT zijn enkel opgenomen ter informatie van de gebruiker van de website. Het INT geeft geen enkele garantie noch aanvaardt het enige aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud van dergelijke sites.

Voorwaarden voor deelname

Wie maakt er kans op een prijs?

Dit wedstrijdreglement bepaalt de regels met betrekking tot de deelnemingsvoorwaarden aan de wedstrijd Duidelijke Taal. Onder “de wedstrijd” verstaan we het halen van een zo hoog mogelijke score in het Duidelijke Taal-spel, tegen de einddatum van 7 oktober 2024. 

In principe kan iedereen deelnemen aan deze online wedstrijd, met uitzondering van medewerkers van het INT.

Minderjarigen mogen evenwel slechts deelnemen aan een online wedstrijd, als zij de uitdrukkelijke toestemming hebben van 1 van hun ouders of van hun voogd. Als een minderjarige deelneemt aan deze wedstrijd gaat het Instituut voor de Nederlandse Taal ervan uit dat hij/zij toestemming heeft van zijn/haar ouders/voogd. Als de minderjarige deze toestemming niet kan voorleggen, kan hem of haar op elk ogenblik verdere deelname aan de wedstrijd worden ontzegd, dan wel zijn/haar recht op een prijs worden afgenomen.

Indien de prijs een geschenkbon betreft, dan kan de geldigheid daarvan beperkt zijn in de tijd.

Het Instituut voor de Nederlandse Taal is niet verantwoordelijk voor mogelijke schade, lichamelijke letsels of ongevallen die zich zouden kunnen voordoen als gevolg van het winnen van een prijs en/of deelname aan een wedstrijd.

Het Instituut voor de Nederlandse Taal is niet verantwoordelijk voor het niet kunnen bezorgen van een prijs wanneer de deelnemer onvoldoende, onvolledige of foute contactgegevens opgaf bij zijn deelname.

Druk-, spel-, zet- of andere fouten alsook technische problemen (waaronder bij e-mailcommunicatie) kunnen niet worden ingeroepen als grond voor welke verplichting dan ook vanwege het Instituut voor de Nederlandse Taal.

Indien het Instituut voor de Nederlandse Taal  genoodzaakt is de wedstrijd uit te stellen, in te korten of in te trekken, het wedstrijdreglement te wijzigen of de wedstrijdformule aan te passen, kan het Instituut voor de Nederlandse Taal hiervoor op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld.

Het Instituut voor de Nederlandse Taal  is niet aansprakelijk voor incidenten die zouden voortkomen uit het aanvaarden van de prijs door de winnaar en kan niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gesteld voor enig gebrek in de prijs of indien de prijs niet voldoet aan de gecreëerde verwachtingen.

Het Instituut voor de Nederlandse Taal  houdt toezicht op het correcte verloop van de wedstrijd. In geval niet aan alle voorwaarden van het reglement is voldaan of in geval van misbruiken, misleiding, bedrog of kwade trouw behoudt het Instituut voor de Nederlandse Taal zich het recht voor de betrokken deelnemer uit te sluiten van deze wedstrijd en hem ook – al dan niet definitief – voor andere wedstrijden van het Instituut voor de Nederlandse Taal uit te sluiten.

De uitslag van een wedstrijd is bindend en onherroepelijk. Hij kan niet worden aangevochten. Over de uitslag en het verloop van een wedstrijd kan niet worden gecorrespondeerd (per brief, e-mail of telefonisch). Beslissingen tot aanduiding van winnaars zijn definitief.

Door deel te nemen aan online wedstrijden van het Instituut voor de Nederlandse Taal aanvaardt de deelnemer volledig dit wedstrijdreglement en alle beslissingen die het Instituut voor de Nederlandse Taal in verband met de wedstrijd zal treffen. Alle bijkomende mededelingen in verband met de wedstrijd gelden als punt van reglement.